Reviews

Ingezonden reviews

LOVE & LIVE MY GOOD SWEET LIFE

Fans ❤ van Milly Pie. Genieten en af en toe stil te staan bij jouw dromen en wensen. Om zo het beste uit jouw leven te halen met de Milly Pie planner als geheugensteuntje, inspirator en motivator.

“Prachtige, stijlvolle en uitgebreide planners”

Wil jij weten hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet? Lisanne van You Nailed It schreef er een blog over.

“Prachtige, stijlvolle en uitgebreide planners die ruimte geven voor meer dan alleen je “standaard” agenda.

Start van de maand
Elke maand start met Taken en Must Doo lijst. Hier is ruimte voor persoonlijke taken en afspraken maar ook werk. Fijn! Ik maak voor mijn werk graag gebruik van een agenda en wil die het liefst combineren maar wél scheiden met mijn privé afspraken en plannen. Verder is er ruimte om op te schrijven waar je je deze maand op wil focussen. Op deze manier is het dus meer dan een agenda. Hoe je deze pagina’s ook wil gebruiken, het is fijn dat er ruimte is voor algemene notities en to “doo’s”!

Extra’s in de planner
Aan het eind van de planner zijn er ook nog een aantal algemene bladzijdes. Ideaal! Er is hier ruimte voor een inpaklijst voor je vakantie, shoppinglists, wishlists en ga zo maar door… Mijn lijstjeshart gaat hier nóg harder van kloppen. Love it! Een duizendpoot onder de planners, heel fijn!”

Ga voor haar gehele blog en haar foto’s van de Milly Pie naar You Nailed IT.

“Ik word heel blij van de mooie vormgeving”

“Wie kent de Milly Pie Planner nou niet? Ik word heel blij van de mooie vormgeving. Ik vind maandoverzichten onontbeerlijk. Het geeft je overzicht. Vooral als je je planner naast zakelijk ook privé gebruikt, want ik vergat in het verleden regelmatig een bijeenkomst op school of kwam er op het allerlaatste moment achter dat er een studiedag was. Dat overkomt me nu niet meer.

Aan het begin van elke maand kan je je taken van die maand kwijt en wat je niet moet vergeten om elke dag even te doen. Aan het einde van de maand heb je een pagina voor notities en een reflectie op de afgelopen maand: wat ging er goed, wat kon er beter en waarom en wat heb je nodig om het volgende maand beter te doen. Ook mag je de maand afsluiten met een braindump. Altijd fijn om je hoofd helemaal leeg te maken voordat je daarna de nieuwe maand gaat starten.

Ik ben een echt paperlover. Een papieren agenda geeft mij houvast en maakt het voor mij makkelijker plannen dan dat ik dat digitaal kan. En daarbij hou ik ook gewoon van een mooi vormgegeven planner”.

– lees het gehele artikel op website4mama.

“Wie kent de Milly Pie Planner nou niet? “

Nog op zoek naar een fijne planner? Esmée vergeleek voor jou 8 planners / agenda’s.
“Ik word heel blij van de mooie vormgeving, de luxe omslag waar een Milly Pie Notebook in past en het feit dat je gewoon een nieuwe inhoud kunt bestellen als je toe bent aan een nieuw jaar. De nieuwe linnen designs van Milly Pie hebben een leren bandje zodat je met een drukkertje je planner en de inhoud bij elkaar kan houden”.
Check dus snel welke planner het beste bij jou past. Lees haar gehele review hier.

“Een agenda en planner ineen die al je dromen waarmaakt”

“Een agenda en planner ineen die al je dromen waarmaakt? Do tell us Rory. Wat bedoel je hier precies mee? Klinkt namelijk als iets wat meer mensen zouden willen weten. Dat kan ik mij voorstellen. En na anderhalf jaar gebruik van deze Milly Pie-planner kan ik met alle oprechtheid zeggen. Dít werkt voor mij. Hoe dit ook voor jou zou kunnen werken? Ik leg het je graag uit.”
Lees Rory haar gehele uitleg hier!

“Soms is het heel chaotisch in mijn hoofd”

“Hoe ik overzicht creëer in mijn dagelijkse chaos met de Milly Pie planner! Ik ben best druk. Druk met mijn drie kinderen, werk, huishouden en oh ja, had ik ook niet nog ergens een sociaal leven? Soms is het heel chaotisch in mijn hoofd. Of eigenlijk meer dan soms. Regelmatig is het heel chaotisch in mijn hoofd. Ik wil honderd dingen op een dag, maar weet niet zo goed aan welk onderdeel ik prioriteit moet geven. Elke dag maak ik wel een to do lijstje, maar vergeet halverwege de dag dat ik daar mee bezig was. Ik vind regelmatig losse lijstjes in huis. Half afgestreept, of zelfs helemaal niet afgestreept. Dan kwam er weer iets tussendoor en gaf ik daar prioriteit aan.

Conclusie: Ik ben heel erg blij met mijn planner en maak er al volop gebruik van! Het geeft me zeker een stukje rust in mijn drukke leven, omdat ik alle info in mijn hoofd in deze planner kwijt kan. En hij ziet er nog eens heel erg leuk uit ook!” – Kirsten van La Vie De Mama

“De Milly Pie is echt mijn favoriete planner”

“Wil je graag alles tegelijk doen en vergeet je daardoor een afspraak of om tijd voor jezelf vrij te maken? Zit je hoofd vol met dingen die je nog wilt of moet doen, maar kom je er maar niet aan toe? Dan is de Milly Pie planner ideaal voor jou.

De Milly Pie is echt mijn favoriete planner. Ze heeft veel functies, is overzichtelijk, staat boordevol inspirerende quotes en ziet er geweldig uit!
Milly Pie helpt je overzicht te creëren, je doelen te bereiken, afspraken onthouden én je hoofd leeg te maken. Een echte musthave planner wat mij betreft.”

Krystle van Batboy schreef een review over onze Milly Pie, lees haar gehele review op onderstaande link http://ow.ly/17Gn30n8RqS

“Van deze planner krijg ik zin om te plannen”

Benieuwd hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet? Check dan deze review van Adine van Lekker leven met minder. Heerlijk uitgebreide review met flink wat foto’s!

“Ik heb zelden een planner gezien die zó aansluit bij mijn behoefte om lijstjes te maken. 

Van deze planner krijg ik zin om te plannen. Er is genoeg ruimte voor ideeën en doelen, maar die worden ook direct vertaald naar praktische acties. Niet teveel gedoe, gewoon wat punten noteren en plannen. Dat is iets dat ik wel goed kan gebruiken.

Wat ik ook heel prettig vind aan deze planner is de diversiteit. Zo kan ik eenvoudig noteren hoeveel water ik drink (ja, daar is hij weer!) of beweeg, maar is er ook meer dan genoeg ruimte voor zakelijke doelen. Het is écht een planner voor duizendpoten. En daarmee waarschijnlijk óók perfect voor de gemiddelde vrouw”. Lees haar gehele review hier!

“Welke planner past bij jou?”

Website4Mama neemt een aantal planners onder de loep. Benieuwd naar hoe en wat, lees haar ervaringen met de Milly Pie en de andere verschillende planners en ontdek welke planner bij jou past!

“+ Vormgeving, mooie glanzende prints, hoge kwaliteit omslag, keuze uit verticale agenda functie met tijdsaanduiding of horizontale planners functie, elk moment starten dus niet gebonden aan een jaar, fijn binnenwerk, hervulbaar, jaarkalender aanwezig, bladwijzer, maandtabs”. Lees hier het gehele artikel.

“Milly Pie Planner voor drukke moeders”

Als ZZP’er, mama, vrouw en Kimberly is het soms best lastig om alle ballen omhoog te houden. Ik merkte dat ik een beetje vastliep in mijn eigen chaos en niet meer wist wat ik wanneer moest doen. Toen ik rond vroeg zeiden vele andere ondernemende mama’s dat zij de Milly Pie Planner gebruikten.

Ik ben heel blij met de Milly Pie Planner, ook met de inspirerende quotes en de overzichten die de planner me biedt. De mogelijkheden voor mijn doelen en het evalueren van de maand vind ik heel fijn, dat geeft toch richting. En dat is als ondernemer in het bijzonder erg belangrijk.

“Al met al is de Milly Pie een fantastisch product!”

Charlotte schreef voor ons een review van de Milly Pie.

“Milly Pie is meer dan een planner. Je kunt je hoofd leeg maken met de Milly Pie, hier is hij ook voor ontworpen. Door middel van een fijn, motiverend en inspirerend plansysteem breng je structuur en ruimte in je leven om de dingen te doen die je energie geven.

Al met al is de Milly Pie een fantastisch product! Het is meer dan een planner, een goede vriendin die er altijd voor je is en ondersteuning, structuur en houvast biedt waar nodig. Naast dat de inhoud ontzettend fijn werkt is de Milly Pie mooi vormgegeven! Ze is mooi, vrolijk en kleurrijk maar de focus blijft waar hij moet zijn, deze balans is erg knap gevonden.” Lees hier haar gehele review.

Winkelwagen leeg